Alle Kategorier

Nyheter

Hjem> Nyheter

Funksjonen til L-karnosin

Tid: 2024-02-18 Treff: 8

L-Carnosine, vitenskapelig navn β- Alamyl-L-histidin er en type aminosyre β- Et dipeptid sammensatt av to aminosyrer, alanin og L-histidin.


Karnosin (peptid) er en antioksidant oppdaget av den russiske kjemikeren Gulevich sammen med karnitin. Studier i Storbritannia, Sør-Korea, Russland og andre land har vist at Carnosine har sterk antioksidantkapasitet og er gunstig for menneskekroppen.


Karnosin (peptid) kan beskytte cerebrale vaskulære endotelceller. Ifølge rapporter har det så langt ikke blitt funnet noe peptid eller protein som er bedre enn Carnosine, som ikke bare har antioksidant-, anti-frie radikaler og anti-aldringseffekter.


Medisinske applikasjoner:


Russland, USA, Storbritannia og andre har publisert artikler om bruk av myosin for å behandle grå stær hos mennesker. Foreløpig er det kjent at i Tyskland og Russland har karnosin blitt brukt som tilsetningsstoff og forsterkende middel; Det finnes hudpleiemidler som inneholder Carnosine i Frankrike og Australia, og det er mange rapporter om Carnosine brukt i eksperimentelle dyremodeller for å behandle hjerne, nyre, hjerteiskemi og diabetes. En nyhet fra Japan har vist ved bruk av Western blotting-teknologi at fôring av en kanindyremodell med magesårsymptomer med sinkholdig myopeptid kan indusere genuttrykk i mageslimhinneceller og -proteiner, som er beskyttende faktorer som kan beskytte cellene mot ulike uønskede stimuli. Dette tyder på at myosin kan brukes som et medikament for å behandle magesår.

Karnosin (peptid) har vist seg å eliminere reaktive oksygenarter (ROS) dannet ved overdreven oksidasjon av fettsyrer i cellemembraner under oksidativt stress α-β Umettede aldehyder. Muskler og hjernevev inneholder høye konsentrasjoner av karnosin.Forrige: Arginine for your health

Neste: L-Citrulline er en aminosyre som har mange fordeler for helse og atletisk ytelse

Hot kategorier

ONLINE