Alle Kategorier

Nyheter

Hjem> Nyheter

Gjør verdenskjente aminosyreprodusenter

Tid: 2023-02-24 Treff: 212

Arginin, vannfritt natriumkarbonat kan komme inn på det amerikanske markedet som en diett supplement; Sterilt arginin er kommersielt tilgjengelig i Japan og aranex; D - kalsiumpantotenat markedsføres til adm-selskapet, en fremtredende amerikansk matvareindustri og varehandelsselskap" med hjelp av nobelprisvinneren i fysiologisk medisin, Dr. Fred Murad, Jing Kang Wang, og teamets 'Super Brain', tok selskapet ledelsen i land innen steril argininproduksjonsteknologi og er forpliktet til å produsere verdens mest spesialiserte serie av aminosyrer og vitaminer, med høy endetalent som lar oss oppnå en catch-up på tvers. " bin Shu Li, styreleder i Ningjin County arginine Pharmaceutical Co., Ltd.

图片 1_ 副本

Spermatine pharmaceuticals, som ligger i Da Cao Zhuang Industrial Park i Ningjin County, er nå den ledende farmasøytiske industrien i bransjen, danner en serie sterile medikamentsubstanser med aseptisk krystallisering teknologi som kjernen og en rekke aminosyrer og deres derivater med biologisk enzym katalytisk teknologi som kjernen, som har blitt markedsført på den nye treplaten henger.

Til å begynne med, begrenset av nivået av krystalliseringsprosessen, kunne selskaper lager bare to argininprodukter, og den årlige produksjonsverdien var mindre enn 50 millioner RMB. På den tiden var arginin nødvendig innenlands hovedsakelig avhengig ved import. "for å bryte ned det internasjonale monopolet, er det viktig å øke investeringene i vitenskap og teknologi FoU, søke og samarbeide med avanserte talenter i bransjen," sa bin water Li

De var først Jing Kang Wang, et medlem av de slektninger kineserne Ingeniørakademiet, som i fellesskap forfulgte tekniske vanskeligheter som f.eks isolasjon og utvinning krystallisering for å fylle det nasjonale gapet i produksjon av sterile medikamenter. Den raske utviklingen av spermatin pharmaceuticals har også tiltrukket seg mange talenter for å samle, og i 2016, Dr. MULARD, nobelprisvinner i fysiologisk medisin, ble ansatt for å fungere som sjef vitenskapelig rådgiver for spermatinlegemidler, som la grunnlaget for bygge grunnlaget for den ledende farmasøytiske industrien og transformasjon av teknologiske resultater i biomedisin.

Teknologi er først produktivitet. For å sikre fremdriften til selskapets vitenskapelige og teknologiske nivå og bærekraft for fremtidig utvikling, bin Hui Li, som ble uteksaminert fra Tianjin University og vokste opp til Nord-Kina Pharmaceuticals, ledet også teknologiteamet gjennom natt og dag teknisk forskning og oppnådd patent 54, 7 nye produktidentifikasjon av ny teknologi, 5 forskjellige legemiddelregistreringsnumre, suksessivt gjennom en rekke godkjenninger fra høyteknologiske bedrifter, National Joint Engineering Laboratory, og så på.

For tiden er selskapets årlige brutto industriproduksjonsverdi nesten 400 millioner RMB, og produktene selges i utlandet og i utlandet. " i fremtiden, basert på fordelene med aseptisk medikamentsubstans krystalliseringsteknologi og biologisk enzym katalyse teknologi, spermatine farmasøytisk industri vil realisere den strategiske utvidelsen av originale små aminosyrer til store variasjon, akselerere prosessen med industrialisering av nye produkter, og kontinuerlig forbedre selskapets ledende fortrinn i det store helsesegmentet industri innen biomedisin. sa bin Shu Li.

Forrige: L-Serine, en aminosyre som er nært forbundet med søvnkvalitet

Neste: Jingjing farmasøytiske industri har en nøkkelenhet for samarbeid med akademikere i Hebei-provinsen!

Hot kategorier

ONLINE