Alle Kategorier

Nyheter

Hjem> Nyheter

Jingjing farmasøytiske industri har en nøkkelenhet for samarbeid med akademikere i Hebei-provinsen!

Tid: 2023-02-24 Treff: 197

Nylig publiserte Hebei Provincial Institutt for vitenskap og teknologi liste over nøkkelenheter for samarbeid fra Hebei Provincial akademikere i 2022, og spermatin farmasøytisk industri ble rangert på topp med profesjonell teknisk evne.

Det bemerkes at denne listen er Hebei-provinsen for ytterligere styrking og fremme innføringen av provinsvide akademikeres etterretning, og en totalt 34 foretak over hele provinsen ble rangert som nøkkelenheten til samarbeid mellom akademikere i Hebei-provinsen gjennom henvisningssløyfen, ekspertvurdering og kommunikasjon. Jing farmasøytisk industri jevnt bestått ekspertgjennomgang og kommunikasjon og ble rangert som nøkkelenheten for samarbeid blant akademikerne i Hebei-provinsen.

Nøkkelenheten for samarbeid for akademikere er konstruksjonen av ETO-typen forretningsenheter eller sosiale organisasjoner etablert av provinsavdelingen av vitenskap og teknologi, som kan samarbeide med akademikere og deres team for å gjennomføre vitenskapelig og teknologisk samarbeid, fremme evnen til uavhengig innovasjon, og realisere den nye innovasjonsplattformen i felles utvikling av to parter.

Spermatjing farmasøytisk industri insisterer alltid på å utfolde seg og samarbeider om forskning med fagfolk, og ETO-eksperter går kontinuerlig videre teknologisk fremgang og vitenskapelig og teknologisk utvikling. I fremtid, semijing farmasøytisk industri vil utvikle dypt samarbeid med akademikere og deres team basert på dette grunnlaget forbedrer kontinuerlig nivå av teknologi og styrken til vitenskap og teknologi, akselerere fremme av innovasjonsevne og produkt FoU-evne, og bidra den største styrken til den nasjonale farmasøytiske industrien.

Forrige: Gjør verdenskjente aminosyreprodusenter

Neste: Gode ​​nyheter, Jingjing Pharmaceutical har lagt til nye varianter og oppnådd masseproduksjon!

Hot kategorier

ONLINE