Alle Kategorier

Firma profil

Hjem> Om Oss > Firma profil

Jingjing Pharmaceutical Co., Ltd. ble etablert i oktober 2007, og dekker et område på 310 mu, med en registrert kapital på 257.28 millioner yuan og mer enn 700 ansatte. Det er en nasjonal høyteknologisk bedrift og en nasjonal demonstrasjonsbedrift for teknologisk innovasjon som spesialiserer seg på forskning, utvikling, produksjon og salg av sterile APIer, Aminosyrer og Vitamin ernæringsforsterkere.

I desember 2015 ble det vellykket oppført i det nye tredje styret verdipapirmarkedet med sikkerhetskoden 835033. Siden noteringen har den mottatt oppmerksomhet og anerkjennelse fra alle sider i kapitalmarkedet, introduserte en rekke market makers og strategiske investeringsinstitusjoner, og gikk inn i innovasjonslaget i første parti. Etter notering har selskapet implementert tre målrettede tilleggstilbud, med en total finansiering på 240 millioner yuan, hovedsakelig investert i kjerneteknologisk forskning og utvikling, utvidelse av hovedproduktet industrikjede, prosjekt teknologiinnovasjon, og påfyll av arbeidskapital, som danner en rekke tekniske kjernebarrierer, og gradvis etablere selskapets ledende posisjon i underinndelingen næringer.

Etter år med å takle sentrale problemer, har selskapets tekniske team oppnådde 67 patenter, inkludert 39 oppfinnelsespatenter. Det har suksessivt gått over en rekke sertifiseringer som høyteknologiske bedrifter, nasjonale og lokale felles ingeniørlaboratorier, provinsielle teknologisentre for bedrifter og provinsielle ingeniørlaboratorier. Det har satt opp akademikerarbeidsstasjoner, og har blitt vurdert som "Hebei Technological Innovation Demonstration Enterprise", "Hebei små og mellomstore teknologiske bedrifter", og den første gruppen av "spesialiserte, raffinerte og nye" demonstrasjonsbedrifter i Hebei-provinsen, It har suksessivt vunnet utmerkelsen "Kinas topp 100 innovasjonsdemonstrasjon Enterprises", "Kinas Reform and Innovation Demonstration Unit", og var inkludert i New Third Board "Innovation Index" og "Third Board Medicine" indeksmodellaksjer.

1
2
3

Kjerneteknologier og produkter

Gjennom årene, gjennom kontinuerlig teknologisk innovasjon, har selskapet dannet to hovedkategorier av produkter: 1) Sterile API-produkter med krystalliseringsteknologi som kjernefordelen. Gjennom "Academician Workstation" teknologiplattform, vårt firma har kontinuerlig laget teknologiske gjennombrudd innen steril API-krystalliseringsteknologi, og har dannet et konkurransefortrinn i den farmasøytiske industrien hjemme og i utlandet, i dag er selskapets sterile API-produkter (arginin, natrium karbonat vannfri, og L-Alanyl-L-Glutamin) kan møte de forskjellige spesielle behovene til ulike sterile pulver injeksjon kunder, oppnådd en-til-en tilpassede tjenester for kunder, nådde det innenlandske ledende nivået, og hadde en høy markedsandel; 2) Aminosyrer og vitaminserieprodukter med biologiske enzymkatalyseteknologi som kjernefordelen. Biologisk enzymkatalyse teknologi har blitt oppført i de syv nye industrielle teknologiene som er støttet og utviklet av den 13. femårsplanen til Kinas regjering. Vår Selskapet fokuserer på bruk av forsknings- og utviklingsplattformen i fellesskap etablert med internasjonalt kjent biologisk enzymforskning og utviklingsinstitusjoner, er vi de første i Kina til å realisere dette industrialisering av produksjonen av aminosyre-serien derivater og Vitaminer ved hjelp av biologisk enzymkatalyseteknologi, med bredt marked prospekter, det har sterke konkurransefortrinn.

5
4
6

Utviklingsplanlegging

I fremtiden vil selskapet stole på fordelene med steril API krystallisering teknologi og biologisk enzym katalyse teknologi, pool the teamets visdom, samle ressurser fra alle kanter og fokus på fremtiden strategiske mål. For det første vil selskapet stole på kjerneteknologi for å oppnå utvidelse av den opprinnelige lille variasjonen av aminosyrer til store variasjonsstrategi, akselerere industrialiseringsprosessen av nye produkter, og fortsette å forbedre selskapets ledende forsprang innen det biomedisinske helsesegmentet industri; For det andre, fremskynde noteringsprosessen til Beijing-børsen, og hjelpe bedrifter med å oppnå sprangutvikling av høy kvalitet i kraft av kapitalmarkedsfordeler.

Hot kategorier

ONLINE